Site Overlay

Twee DeFi-protocollen samenvoegen

Verdienen voor Pickle? Twee DeFi-protocollen samenvoegen

De anonieme opbrengstboerderij Pickle Finance heeft een overeenkomst gesloten om te fuseren met Yearn, de hoofdontwikkelaar van de laatste, Andre Cronje, gepost op de Middelgrote Dinsdag.

„Augurk en de ontwikkelaars van Yearn hebben een structuur uitgewerkt om de twee projecten in symbiose te laten samenwerken. Dit wordt gedaan om dubbel werk te verminderen, de specialisatie te vergroten en om gebruik te maken van gedeelde expertise“, schreef Cronje.

Timing en andere details moeten nog worden aangekondigd.
Schrijf je in op Blockchain Bites Bitcoin Loophole, onze dagelijkse update met de laatste verhalen.
Door u aan te melden, ontvangt u e-mails over CoinDesk producten en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Yearn is een van de toonaangevende projecten op het gebied van decentrale financiering (DeFi), waarbij de gebruikers van de site worden geholpen bij het automatisch optimaliseren van het rendement van een set van cryptokringen. Pickle werd opgestart als een rendementsboerderij die initieel bedoeld was om vier belangrijke stabiele munten terug op hun richtprijs te brengen, maar het is sindsdien geëvolueerd naar iets dat meer werkt zoals Yearn, met zijn eigen set van opbrengstoptimalisatiepools.

Pickle Finance werd getroffen door een uitbuiting waarbij 19,7 miljoen dollar aan DAI verloren ging

Dit volgt op een bug eind september, waarbij fondsen tijdelijk werden geblokkeerd nadat een bug werd gevonden in de slimme contracten van Pickle Finance.

In het Pickle Discord kanaal deelde een van de moderatoren, 0xPenguin, de post van Cronje, die schreef:

„Het idee van de fusie, en de voordelen op lange termijn voor iedereen – investeerders, leden van de gemeenschap en ontwikkelaars – kwamen naar voren tijdens het proces van het werken met het Yearn team in het onderzoek van de exploit.“

Toen het nieuws van de exploit voor het eerst kwam, schreef een andere moderator, Larry de Komkommer, „We zullen geen schuldbekentenissen uitgeven om de groei van dit protocol niet te belemmeren.“

Echter, met de aankondiging van de fusie, 0xPenguin terug op dat enigszins, schrijvend, „Een oplossing is gevonden die ons in staat stelt om de uitgifte van een nieuwe munt aan te kondigen – CORNICHON, om op te treden als een schuldbewijs om degenen die werden beïnvloed door de exploit te helpen.“

Hoe CORNICHON waarde zal opbouwen is nog niet bekend gemaakt. De penningen „zullen worden geslagen tegen een momentopname van de balansen op het moment van de aanslag en proportioneel worden verdeeld onder de slachtoffers. Verdere maatregelen kunnen dan door Pickle Governance worden genomen via het reguliere besluitvormingsproces“, schreef Cronje.

De Yearn-fusie zal ook een nieuwe penning introduceren, genaamd DILL, die gebruikers zal stimuleren om de PICKLE penningen langer vast te houden.