Site Overlay

Bitcoin-investering til alle løb

Bitcoin-investering (BTC) er så moderne, at den kun blev til for 12 år siden. På mange måder gør dets nyhed det til en mere lovende investering for alle løb.

Bitcoin Loophole investering er ikke bundet med hvid overherredømme i modsætning til mange investeringer. Hvid overherredømme er tanken om, at hvid er det bedre race på alle måder.

Hvid overherredømme kan bedst beskrives gennem kolonialismens øjne, når kolonister ville komme ind i fremmede lande og håndhæve deres livsstil på indfødte. Den måde hvide overherredømme kan opstå på nu er i klubber til alle drenge, der udelukkende findes af hvide mænd, der ikke tillader noget andet.

Research by Proceedings of the National Academy (PNAS) of Science siger, at der er $ 69,1 billioner globale finansielle aktiver under forvaltning. PNAS-forskning inkluderer gensidige fonde, hedgefonde, fast ejendom og private equity.

Ifølge PNAS er antallet af kvinder og mennesker med farver, der administrerer aktiver, mindre end 1,3%.

Der er ingen os mod dem i BTC

Bitcoin-investering er ikke os mod dem
BTC er ikke os mod dem, fordi alle kan få adgang til Bitcoin, uanset hvor mange penge de har. På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel 13:40 er GMT BTC værd $ 18.931,73, men den gode nyhed for investorer er, at du ikke behøver at købe en hel BTC-mønt på én gang.

Du kan konvertere så mange penge som du har råd til BTC. BTC-whitepaper, der blev udgivet for 12 år siden, er en manual, der er tilgængelig for alle, ikke kun de privilegerede få.

Endelig er der ingen central aktør i Bitcoin-investering, så lille chance for forskelsbehandling, da ingen har indflydelse på, om du kan investere. BTC blev ikke bygget på slaveri, mens muren til wall street bogstaveligt blev bygget af slaver.

Coinbase

Race er et problem, der er kommet i spidsen for kryptoindustrien blandt beskyldninger mod Coinbase. New York Times offentliggjorde et stykke omkring Coinbases mangfoldighedspolitikker.

Coinbase blev kendt for især at kæmpe med sin ledelse over sorte individer. Rapporten refererer til flere forekomster af forskelsbehandling, såsom racemæssig stereotypning og fiaskoer i rekrutterings- og forfremmelsesprocessen.

11 Coinbase-medarbejdere klagede over den mishandling, de blev udsat for. Det er overraskende, at et firma, der er kendt for at hjælpe folk med at købe, sælge, gemme og overføre digitale valutaer som BTC, som er så tilgængelig, har et så dårligt ry.

Opfordring til handling

Der kan stadig gøres mere for at sikre, at virksomheder står imod racismespørgsmål ved proaktivt at søge uddannelse mod racisme og tilskynde medarbejderne til at læse bøger. Det er vigtigt for folk at sætte spørgsmålstegn ved deres ubevidste bias på grund af slaveriets historie og sorte mennesker, der er andre i samfundet.

Racisme er ikke altid en bevidst handling, men en, der er videregivet fra generationer af racisme via implicit hukommelse, som Dr. Anita Philips taler om. Ingen kryptovirksomheder har taget stilling til at sige, at de sidder med årsager som Black Lives Matter, en anti-politiets brutalitetskampagne.

Det er ikke nok for Bitcoin og andre kryptomønter at være tilgængelige. Industrien skal gøre en indsats for at sikre, at alle føler sig inkluderet.