Site Overlay

Bitcoin Drama, Ether Rally, tenåringer holdt over Twitter Hack: Hodler’s Digest, 27. juli – august. 2

Det har vært mye drama på kryptomarkedene denne uken – Bitcoin Code steg til 12 000 dollar bare for å krasje spektakulært, og Ether har fortsatt å rally.

Kommer hver søndag, vil Hodlers Digest hjelpe deg med å spore hver eneste viktige nyhetshistorie som skjedde denne uken. De beste (og verste) sitatene, adopsjon og regulering høydepunkter, ledende mynter, spådommer og mye mer – en uke på Cointelegraph i ett ledd.

Bitcoin samler 13% for å bryte gjennom 11.000 dollar

Etter uker med stagnasjon brøyt endelig livet ut denne uken. Sent på mandag steg verdens største cryptocurrency til en ny 2020-høyde på 11 394 dollar. Okseløpet betydde at nesten 95% av Bitcoin’s forsyning var i overskudd. Bloomberg ga ut en rapport fra midten av året som forutså at BTC snart kunne stige over 12 000 dollar , med indikatorer på kjeden og utenfor kjeden som antydet at eiendelen vil verdsette seg. Hodere måtte faktisk ikke vente lenge til neste bølge. Da helgen begynte, overgikk BTC 11 600 dollar for første gang på 12 måneder, noe som fikk noen investorer til å tro at det ville være liten motstand før 15 000 dollar . Det var ytterligere spenningettersom Bitcoin steg ytterligere til 12 000 dollar – men dessverre for oksene var markedsdramaet langt fra over. Søndag stupte Bitcoin med 13% i løpet av få minutter, og tok det så lavt som $ 105050. Lave handelsvolumer i helgene og et marked som var sterkt svinget til lengsler eller kjøpere, kan ha vært skylden for den plutselige kaskaden i avviklinger. Med Fear and Greed Index som treffer en score på 80 – noe som indikerer “Extreme Greed” – er spørsmålet nå om krypto-verdenen trenger å støtte seg for større tilbakeslag.

Tre grunner til at Ethereum-prisen gikk opp 75% for å nå en toårs høyde på $ 400

Den andre store historien har vært Ether’s ekstraordinære marsj fra $ 225 til $ 400 i løpet av to uker, sammenfallende med femårsdagen. Mange investorer mener ETHs momentum har drevet hele markedet – og muligens til og med presset BTC oppover. Tre faktorer ser ut til å utløse det sterke rallyet: desentralisert finans, den kommende Ethereum 2.0-oppgraderingen og den forlengede rally i altcoin-markedet. Da Ether oppnår to års høydepunkt, har noen kryptohandlere advart om at en tilbaketrekning kan være i horisonten. Edward Morra sa: “Ja, parabola som kommer ut av en annen parabola er et syn å se tbh. Dette er heller ikke bærekraftig og vil korrigere. Hvis du er ny på dette stedet – kjøp fall, ikke FOMO på toppen. ”I følge markedsdata-aggregatoren Messari er Ether nå den best presterende aktivaklassen i 2020. Imidlertid kan det være noen skyer i horisonten. Kosala Hemachandra, grunnleggeren av MyEtherWallet, har fortalt Cointelegraph at den fullverdige versjonen av Ethereum 2.0 kan være år unna etter å ha lidd gjentatte forsinkelser.

XRP er opp 30% og har 30 nye hvaler

Bitcoin og Ether er ikke de eneste digitale eiendelene som har store fordeler. Bare se på XRP, som har klart å gjenvinne sin posisjon som verdens tredje største cryptocurrency når det gjelder markedsverdier. Verdien har steget med 32,74% den siste uken – det er mer enn BTC og ETH har satt sammen. Antall kontoer som har mer enn 1 million XRP (omtrent 287 000 dollar i skrivende stund) har økt med 3,7%, med 30 nye hvaler dukket opp de siste to ukene. Det er ingen åpenbar grunn bak den nylige økningen i hvaler bortsett fra spekulasjoner. Til tross for at XRP sprang Tether i rangeringen, er det verdt å huske at Ripple også er valutaen i retten som står overfor et saksøksmål fra investorer.